Стойчо бесен: Колко треньори си заминаха? Ще падат глави

Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов бе бесен от представянето на своите футболисти срещу Арда през първата част. Тогава гостите от Кърджали водеха с 1:0, но резултатът след първия четвърт час можеше да е два-три гола в полза на тима от Кърджали. В крайна сметка червените стигнаха до пълен обрат с две попадения след почивката.

“Да заявя ясно и категорично както на вас, така и на състезателите: такова поведение е непристойно за отбор като ЦСКА. Ако такова поведение се повтори, ще падат глави. Да забравят за такова скандално поведение”, предупреди футболистите си Младенов.

“Първото полувреме можеха да ни вкарат два-три гола за пет-десет минути. Какво правим след това? Футболистите са напълно наясно с нашите цели.

Тук не говорим за титуляри и резерви. Правим ротации. Знаете защо направихме ротации с Юга и Турицов - заради четири жълти картона.

С тази агресивност, която имахме през второто полувреме, обърнахме мача, защото сме много по-качественият отбор. Но не можем да се уповаваме само на това.

Бисмарк е болен, можеше да помогне. Сега ще отсъства още 4-5 дни. Варела е готов, смяната му е тактическа, но той не го разбра. Сега ще го разбере.

Второто полувреме мога да ръкопляскам на играчите. Направиха това, което трябваше да направят през първата част.

Не може по този начин. Колко треньори си заминаха заради подобно поведение? И не говорете за кризи. От 10-ия кръг говорите за кризи. Колко точки имахме последните две години до момента. Едната - 16, а другата - 19. Сега колко имаме? Притесняваше ме да не ни вкарат втори гол. При 1:0 бях сигурен, че ще обърнем. Не може да идват на “Армията” и да са по-хитри от нас. Такива победи градят шампионски манталитет”, конкретизира Младенов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти