Царско село - Славия ще се играе без присъствието на публика

Царско село - Славия ще се играе без присъствието на публика

Срещата от 15-ия кръг на efbet Лига между Царско село и Славия ще се играе без присъствието на публика, съобщиха от ръководството на отбора - домакин Царско село. Двубоят е в събота от 13:00 часа на"Арена Царско село". 

"Решението се базира на заповед на Министерството на здравеопазването РД-01-890 от 03.11.2021 и по-специално точка 10, а също така и на усложнената обстановка свързана с разпространението на COVID-19 в България. Ръководството на Царско село поставя на първо място здравето на футболисти, служебни лица и фенове", се казва в съобщението на клуба. 

По същата причина без публика бе и предишното домакинство на отбора срещу тима на Локомотив (София). Такава ще бъде организацията на всички домакински мачове на Царско село, докато в действие е настоящата заповед на Министерството на здравеопазването, уточниха от Царско село. На стадиона ще бъдат допускани задължителните по наредба официалните лица на двата клуба, както и акредитирани представители на медиите. Те трябва да разполагат и представят "зелен сертификат" базиран на действащата нормативна уредба.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти