Гледай на живо

Очаквайте в 14:00 часа: Кюстендил срещу Балкан (Ботевград) в двубой от Югозападната Трета лига

Официално откриват парк и алея на славата в комплекса на столичния стадион "Локомотив"

В комплекса на столичния стадион „Локомотив” официално ще бъде открит „Парка на катеричката”. Събитието ще се състои тази неделя (31.10) от 12:00 часа. Ето и цялото съобщение: 

Локомотив (Пд) взе железничарското дерби и е на 1/4-финал за Купата на България
Локомотив (Пд) взе железничарското дерби и е на 1/4-финал за Купата на България

„ОТКРИВАНЕ НА АЛЕЯ НА СЛАВАТА И ПАРК НА КАТЕРИЧКАТА НА СТ. ЛОКОМОТИВ В СОФИЯ

Каним ви 31.10.21 (неделя) в 12.00 часа на официално откриване на "Парка на катеричката"в комплекса на столичния стадион Локомотив!

След почти една година всекидневен труд група ентусиасти успяхме да облагородим горичката в близост до А сектор до стадион Локомотив!

Резултатът  е уютен и просторен парк за радост на малки и големи фенове на ЛОКОМОТИВ СОФИЯ и на живущите в район Надежда.

Децата ще се радват на пързалка, люлки, горска библиотека, пясъчник и всичко необходимо за доброто изкарване на всеки малчуган.

За големите интересът им ще бъде прикован към "Алеята на славата". Временната фотографска експозиция „Одисея в червено-черно“ последява странстването на футболния отбор в периода от 2015 до 2021.

"Виновниците" вложиха собствени средства, проведе се дарителска кампания и най-вече всичко се постигна ежедневни усилия, за да осъществят двата колосални проекта. Голяма помощ оказаха от Район Надежда, Футболен клуб Локомотив София и Обединени спортни клубове на Локомотив! 

Елате тази неделя (31.10.21) от 12:00, вземете своите малчугани и се потопете в най-новото парково пространство в София!

*Откриването ще се случи изцяло на открито и ще бъдат взети всички санитарни мерки!”

Още от БГ Футбол

Виж всички