Дамбраускас е все по-близо до Хайдук

Дамбраускас е все по-близо до Хайдук

Бившият старши треньор на Лудогорец Валдас Дамбраускас е все по-близо до това да поеме Хайдук (Сплит). Хъратският гранд допусна нова грешна стъпка в шампионата - загуба с 0:2 от Шибеник, и това още повече сне доверието от сегашния наставник Йенс Густафсон. 

Както е известно, преди да поеме разградчани, литовецът бе начело на друг хърватски тим - Горица

Президентът на Хайдук Лукша Якубушич и спортният директор Миндаугас Николичиус са под натиск от страна на феновете да заместят шведа на пейката, а от многото кандидати едно име се откроява. Става дума за Дамбраускас, който е много близо до завръщане в Хърватия, пише dnevno.hr. 

Дамбраускас: Вярвам, че Станислав Генчев е правилният човек за Лудогорец
Дамбраускас: Вярвам, че Станислав Генчев е правилният човек за Лудогорец

“Четох доста за тази възможност. Нормално е, когато треньор загуби работата си, да иска да получи нова възможност по-скоро. Да, поддържам връзка с Николичиус, но не сме говорили за поемането на Хайдук. Не би било редно да говорим и мислим за това, защото тимът си има треньор в момента и не е правилно. Имам уважение към всеки треньор, който е активен, включително и към него, и трябва да бъда търпелив и да изчакам ново предложение. Да, приятно е да чувам, че феновете на даден отбор пишат за мен и ме искат, но аз съм във Вилнюс, а не в Сплит”, коментира Дамбраускас пред “Спортске новости”. 

“Тема Спорт

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти