Мъри: Играта ни по никакъв начин не подсказваше, че можем да обърнем резултата

Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде мнението си след победа на своя тим над Локо (София) в мач от 11-ия кръг на efbet Лига. “Сините” се наложиха с 2:1, но Мъри призна, че не е останал доволен от играта на своите момчета.

Бари се отпуши и донесе първа победа на Мъри с Левски в шампионата, Ники Михайлов помогна много
Бари се отпуши и донесе първа победа на Мъри с Левски в шампионата, Ники Михайлов помогна много

“Да, резултатът бе много важен. Имахме добри мачове досега и не печелихме трите точки. Днес ги спечелихме с недобра игра, не играхме добре и не съм доволен. Трите точки обаче бяха жизнено важни. Резултатът бе важен за нас.

Имахме и други ситуации, но играта по никакъв начин не подсказваше, че можем да обърнем. Имахме добри моменти. Локомотив игра на много добро ниво. Очаквах липсата на публика да създаде едно минорно настроение във футбола. Нашият отбор разчита много на феновете си и днес може това да е изиграло някаква роля. Не обичам мачове без публика, смятам даже, че наказанията без публика трябва да се заменят с парични санкции. Това не е футбол изобщо, което се играе. Не търся оправдания обаче, че играхме зле.

33 Локомотив (София) - Левски

Бари има нужда от голове, защото видяхте какви леки положения пропусна. Всеки играч е в отбора да се изявява по най-добрия начин. Трябва да играем по-добре.

Трите точки за нас бяха жизнено важни, но трябва да подобрим представянето. Има голяма разлика между предния мач и сега. Преди паузата бяхме много по-организирани и уверени, надявам се този мач да повлияе добре на отбора и да се върнем към предишното представяне”, заяви Мъри.

Снимки: Борислав Трошев

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти