Смолинг: Този състав показва голяма амбиция

Футболистите на Рома - Крис Смолинг и Гонсало Вияр, останаха доволни от победата с 5:1 над ЦСКА - София, както и от силното начало на сезона за “вълците” с 6 победи от 6 мача.

Брилянтно начало и тежък разгром за ЦСКА - София в Рим
Брилянтно начало и тежък разгром за ЦСКА - София в Рим

“Усещането да се завърна е страхотно, защото от известно време не бях играл мач на “Олимпико” с фенове. Това беше първият ми мач през сезона, така че сега съм фокусиран да се справя добре в следващия. Започнахме кампанията добре, но все още има толкова много мачове, които да изиграем. Сега трябва да се възстановим за неделния двубой. Шегувах се с Джанлука Манчини, че винаги му асистирам за неговите голове и че следващия път може да ми върне жеста. Това беше мач, в който дори и да водехме с 3:1, ние продължихме да натискаме. Този състав показва голяма амбиция тази година. Натрупахме инерция и трябва да продължим да надграждаме върху нея”, заяви Смолинг след двубоя.

“Доволни сме, защото играхме добре. Не е лесно, тъй като започваме турнир, който е нов за нас и за всички останали, така че все още не знаем какви са другите отбори. Мисля, че играхме добре тази вечер, така че трябва да си починем и да продължим напред. Все още нищо не сме постигнали, но сме доволни от старта на сезона. Имаме силен състав и няма значение кой играе, защото винаги сме готови както показахме, когато треньорът ни гласува доверие. Мисля, че имаме големи качества и това не важи само за 11-имата титуляри, а за целия състав. Затова си мисля, че треньорът може да е спокоен в това отношение”, добави Вияр.

Още от Футбол свят

Виж всички