Живко Миланов готов да си тръгне, заяви: Феновете и клубът не заслужават това

Наставникът на Левски Живко Миланов обяви след третата поредна загуба на сините в първенството, този път с 0:2 от Арда, че е готов да поеме отговорността. Треньорът е категоричен, че феновете и клубът не заслужават това и поради тази причина трябва някаква промяна.

“Натежава доста. Трета поредна загуба. Две от тях на наш терен. Доста е трудно, особено след такъв мач. Сами се бихме. Знаехме Арда как играе, но след тези елементарни грешки резултатът стана 2:0 и беше трудно да се върнем.

В този мач имаше желание, но ни липсваше креативност. Да бъда честен - и тези два гола, които ни отбелязаха, малко свалиха гарда на момчетата. Те опитаха да се върнат през второто полувреме, изпуснахме няколко положения. Тези момчета трябва да продължават да работят и да излязат по най-бързия начин от това положение, защото тези фенове и този клуб не заслужават това. Със сигурност трябва да се вземат няколко футболисти и тези млади момчета да не се отказват, защото бъдещето е пред тях.

Разбира се, че цялата отговорност е към мен и аз бих си я поел. Ще видя. Следващите дни ще имаме среща с ръководителите, за да видим как да излезем от това положение. Бих си поел отговорността. Тези хора не заслужават това. Трябва да се види някаква промяна, най-вече във футболистите, защото този клуб не заслужава това.

Най-големият проблем е неяснотата в този клуб. Когато има по-голяма яснота и има бъдеще пред отбора, този клуб ще излезе. Залагаме на млади момчета, така е, но част от тях все още не са готови за мъжкия футбол.

Ръководството ще прецени какъв да е пътя. Не мога аз да го преценя. Ще видим кой е най-добрият път да се излезе от кризата. Никога не съм се предавал и винаги ще се боря до последно. Ако се отказвам при най-лекия момент… И в най-трудния момент съм показвал характер. Бъдещето ми ще го изговорим с ръководството”, коментира Миланов след мача.

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!

Снимки: Борислав Трошев

Още от БГ Футбол

Виж всички