Футболистите на Левски: Подкрепяме и стоим зад Живко Миланов

Футболистите на Левски излязоха с изявление, в което заявяват пълната си подкрепа към старши треньора Живко Миланов. По-рано днес се появи информация в медиите, че част от играчите са се оплакали пред феновете от наставника си след мача във Враца. По всичко изглежда обаче това не отговаря на истина. Ето и цялото изявление в официалния сайт на "сините":

Георги Миланов си избра номер в Левски
Георги Миланов си избра номер в Левски

"Левскари, днес бе публикувана поредната дезинформация по адрес на „ПФК Левски“ и в частност футболистите и треньорския щаб на първия тим. Бяха приписани реплики на играчите, които никога не са били изричани, и които насаждат впечатление за разрив в отношенията между наставника Живко Миланов и футболистите.

С цялата си отговорност, искаме да кажем, че всички в тима подкрепяме и стоим зад своя треньор, изпълняваме своите задължения и сме пределно мобилизирани да прекъснем негативните резултати, които записахме в първите два мача от първенството. За нас тези две загуби са също толкова болезнени, колкото и за всички привърженици, милеещи за „синия“ отбор. И ние не по-малко от всички, обичащи „Левски“, искаме отборът да се върне на победния път. В никакъв случай няма да се оправдаваме с тежкия период, през който клубът преминава, а ще продължим да работим заедно, за да победим.

Вярваме, че като отбор можем да преминем през трудните мигове, ако сме единни и затова няма да позволим зловредни внушения и откровени лъжи да тровят атмосферата в тима.

Пътят пред нас е дълъг и трудните битки тепърва предстоят. Затова подкрепяйте „Левски“ така, както само Вие можете, левскари. Само заедно ще победим!

От футболистите на „ПФК Левски“.

Още от БГ Футбол

Виж всички