Филипов: Надявам се утре всички да сме усмихнати след мача

Новият изпълнителен директор на ЦСКА - София Филип Филипов сподели очакванията си за предстоящия реванш срещу Лиепая в Лигата на конференциите в интервю за предаването "Домът на футбола".

Стойчо: В ЦСКА няма време за никого! Резки промени няма да правя
Стойчо: В ЦСКА няма време за никого! Резки промени няма да правя

"Да се надяваме, че тази реформа и тези промени в ЦСКА са за добро. Всички, които обичаме ЦСКА се надяваме, че тази реформа ще доведе до положителни резултати, до вдигане на отбора, като игра и класиране. Самото име на Стойчо Младенов говори, че всички ще направят всичко възможно това да се случи. Най-важното е утре крайният победител да е ЦСКА. Не е важно как ще продължим. Това е основната цел за утрешния мач. Вече във времето ще се гледа мач за мач", коментира Филипов.

Филип Филипов: Не беше ли Ганчев, нямаше да има ЦСКА
Филип Филипов: Не беше ли Ганчев, нямаше да има ЦСКА

"Стойчо ще има много тежка задача с отбора, защото предстоят много мачове, които са на гъсто. За мача утре трябва да сме максимално концентрирани, трябва да има настроение в играта на отбора, но Стойчо Младенов е доказано име и мисля, че ще се справи с мотивацията и нагласата на отбора. Надявам се утре всички да сме усмихнати след мача. Не е моя работа да коментирам отбора на Лиепая, това са въпроси за Младенов, аз не искам да се меся в спортно-техническата работа. Аз съм уверен, че Стойчо Младенов ще спечели утре мача и ще бъдем крайни победител. От това, което видях, има настроение в отбора, футболистите тренираха емоционално на вчерашната тренировка, ще има заряд утре", завърши шефът на "червените".

Още от БГ Футбол

Виж всички