Стойне Манолов: Не можем да чакаме ЦСКА безкрайно, искаме само Митков и Смоленски

Босът на Царско село Стойне Манолов обяви, че ще изчака до утре да научи решението на ЦСКА - София за преотстъпването на Митко Митков и Мартин Смоленски. 

"Не крия, че проявяваме интерес към тези двама футболисти и преди няколко дни заявих, че съм провел разговор с ръководството на ЦСКА. Искаме да привлечем Митков и Смоленски под наем за една година. При нас те ще получат повече шансове и игрови минути, отколкото на "Армията". Ако се възползват от тях, ще е добре, но ако не успеят, то значи, че и в ЦСКА няма да могат. 

Ние не можем да чакаме безкрайно, защото също искаме да си направим сметките и да действаме по нашата селекция. Ще изчакам до понеделник да разбера какво е решението на "червените" и ако няма положителен отговор или ако няма никакъв отговор, ние ще започнем да търсим други състезатели за тези позиции. 

Лично моето мнение е, че Царско село е най-добрата опция за Митков и Смоленски, защото ще бъдат постоянно пред очите на треньорския щаб на ЦСКА и дори могат да ги следят по време на тренировъчния процес. От други футболисти на ЦСКА не се интересуваме. Искаме само тези двамата", каза бизнесменът пред "Тема Спорт".

Още от БГ Футбол

Виж всички