Бейл вярва в извънземните: Те са там, съществуват

Бейл вярва в извънземните: Те са там, съществуват

Освен че е професионален футболисти и е запален по голфа, Гарет Бейл призна, че се интересува “горещо” и от извънземни. “Те съществуват - сигурен е уелският национал в интервю за "Скай Спортс". - От години събирам информация и очевидно има много неща по темата. Мисля даже, че наскоро американското правителство разпространи няколко снимки и видеозаписи от неидентифицирани летящи обекти. Даже има няколко филма за това по “Нетфликс”. Да, интересувам се от това и вярвам в съществуването им. Няма как това да е фалшификация на фона на всичко, което досега сме видели”.

81 Турция - Уелс 0:2

През изминалия сезон нападателят на Реал Мадрид играе под наем в бившия си клуб Тотнъм, където се оказа, че Хари Кейн не споделя неговите виждания относно НЛО. “Той не вярва в това, но не си е правил труда да потърси информация”, смята Бейл. 

Крис Смолинг и жена му видяли НЛО
Крис Смолинг и жена му видяли НЛО

В момента 32-годишният левичар е на Европейското първенство. Той вече анонсира, че след края на финалите ще разкрие голяма новина. Предполага се, че той е решил да се оттегли от футбола през лятото на 2022 г.

Още от Футбол свят

Виж всички