Георги Йомов: Перфектно подготвени сме за финала (видео)

Aтакуващият футболист на ЦСКА-София Георги Йомов бе избран за футболист №1 на месец април. Националът на България говори преди финала за Купата на България срещу Арда (Кърджали).

9 Георги Йомов е играч номер едно на месец aприл

"­­­­­­Гледахме да си избистрим главите веднага след мача с Локомотив. От днес се готвим и мислим за финала, за да направим най-доброто и да донесем Купата за цяла "червена" България. Смятам, че сме перфектно подготвени за финала. Това е финал, не трябва да подценяваме мача. Силната страна на Арда е контраатаката. Добре са развили това качество", започна Йомов.

"Този сезон беше доста тежък. Мачовете бяха през три дни, но сме добре подготвени. Смятам, че имаме сили и всичко е в нашите ръце. Това е един доста силен сезон за ЦСКА. Класиране в Европа, ако спечелим Купата, мога да кажа, че сезонът е доста добър за нас", добави още той.

9 Георги Йомов е играч номер едно на месец aприл

"Отборът се промени коренно, след като Любо Пенев дойде в отбора. Всичко е премерено и изчислено при него. 

За мен беше доста лесно да взема решението да дойда в ЦСКА. Уникално бе чувството, след като разбрах, че искат да ме вземат в отбора. 
 

Ръководството на ЦСКА-София: Силно притеснени сме!
Ръководството на ЦСКА-София: Силно притеснени сме!

Не ги мисля тези неща. Дали ще вкарам, дали няма да вкарам. За мен е важно да давам всичко от себе си и да помагам на отбора. Голът ще дойде в точния момент", завърши Георги Йомов.

Снимки: Владимир Иванов

Още от БГ Футбол

Виж всички