Ръководството на ЦСКА-София: Силно притеснени сме!

Ръководството на ЦСКА-София излезе с декларация относно предстоящия финал за Купата на България срещу Арда (Кърджали), който ще се проведе на стадион "Васил Левски". От "червения" клуб информират феновете си, че към този момент няма никакво развитие по казуса с публиката в решителния мач.

Увеличават драстично феновете за финала, ето по колко билета се очаква да получат Арда и ЦСКА-София
Увеличават драстично феновете за финала, ето по колко билета се очаква да получат Арда и ЦСКА-София

Ето и цялата позиция на ЦСКА-София, която публикуваме без редакторска намеса:

"Армейци,

ЦСКА-София с информация за билетите за финала и оплакване: 2000 са ни крайно недостатъчни
ЦСКА-София с информация за билетите за финала и оплакване: 2000 са ни крайно недостатъчни

Още миналата седмица по време на срещата между организаторите на финала, органите на реда и представители двата отбора, клубът ни заяви своята категорична позиция, че предоставените 2000 билета за публиката на ЦСКА са крайно недостатъчни. Тогава неофициално получихме индикации, че отговорните институции работят по разрешаването на казуса и е въпрос на време той да бъде решен в полза на многобройните фенове, които искат да подкрепят любимците си и да се насладят на футболния празник.

За съжаление, към момента - понеделник, 11:07 часа, все още нямаме развитие по ситуацията, което силно ни притеснява. Остава малко време до срещата и затова призоваваме Министерството на здравеопазването и всички, от които зависи, да вземат по-скоро решение в името на футбола. А именно, двубой с такава важност и емоционален заряд да се проведе пред хората, заради които тази игра се е превърнала в световен социален феномен.

Надяваме се, че благоразумието ще надделее и хилядите привърженици на ЦСКА няма да бъдат ощетени. Във всеобщ интерес е подобен спектакъл да се изиграе пред подобаващо всеотдайна публика".

Още от БГ Футбол

Виж всички