Бивш играч на Тотнъм: Отборът трудно ще задоволи амбициите на Хари Кейн с една Купа на лигата

Бивш играч на Тотнъм: Отборът трудно ще задоволи амбициите на Хари Кейн с една Купа на лигата

Тотнъм едва ли може да задоволи амбициите на Хари Кейн и да задържи капитана си в отбора, дори и да спечели първия трофей от 13 години насам с триумф в Купата на Лигата в неделя, смята бившият защитник на отбора Джонатан Уудгейт.

Кейн проби в първия отбор през 2014 и от този момент насетне вкара над 200 гола във всички турнири. Той подписа нов шестгодишен договор през 2018, но е все по-често свързван с трансфер във водещ отбор като Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид. “Шпорите” загубиха финали за Купата на Лигата през 2015 и Шампионската лига през 2019, а Кейн вече е на 27 години. Следващата възможност за трофей е в неделя срещу Манчестър Сити.

"Тотнъм разполага със супер стадион, със стабилен отбор и с най-добрия нападател в Англия - Хари Кейн. Длъжни са да печелят трофеи, но едва ли могат да задоволят амбициите му само с една Купа на Лигата", каза Уудгейт. "Не знам какво им е нужно, може би повече инвестиции. Кейн продължава да ме изумява с постоянството си. Освен че вкарва със забележително постоянство, той записва и много асистенции. Талантът му е неоспорим”, допълни той.

Още от Футбол свят

Виж всички