Фийни: Нужна ни е максимална концентрация и мобилизация срещу Добруджа

Мениджърът на Пирин Уорън Фийни даде мнението си преди предстоящата среща на "орлетата" с Добруджа. Според него тимът трябва да покаже максимална концентрация, ако иска да спечели.

Пирин потрепери до края, но се измъкна от поражение в Перник (видео)
Пирин потрепери до края, но се измъкна от поражение в Перник (видео)

"Очаква ни пореден труден мач по пътя към изпълнението на целта. Добруджа е добре организиран отбор. Мога да кажа само добри думи за работата на техния мениджър, защото отборът се старае да играе футбол и има облик. Започнаха добре гостуването си на Локомотив в София, след това взеха точка навън при визитата в Ловеч.

В редиците им има двама наши бивши футболисти, които са качествени играчи, представят се добре и ще искат да продължат по същия начин. Но ние сме домакини и трябва да преследваме поредните точки, за да се доближим до изпълнението на задача ни. Нужна е максимална концентрация и пълна мобилизация, защото все още не сме постигнали нищо. Тимът ни показа характер и воля при гостуването на Миньор в сряда. Момчетата тренираха отлично в последните дни и са готови на 100% за поредното предизвикателство.

Извън плановете остава Конър Хендерсън, Джон Аийна тренира здраво, за да се върне в групата. Всички останали са на линия, за да вземат участие в срещата. Макар и от дистанция усещаме подкрепата на нашите фантастични фенове и се надявам да ги зарадваме с добро представяне" заяви пред сайта на клуба Фийни.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти