Забъркаха суперзвездата на ПАО в любовна история с убийствена журналистка

Забъркаха суперзвездата на ПАО в любовна история с убийствена журналистка

Суперзвездата на Панатинайкос Марио Хезоня отскоро е в Гърция, но очевидно вече е наясно със света на шоубизнеса. Според слуховете в Южната ни съседка, 26-годишният баскетболистът е хвърлил око на атрактивната 32-годишна тв водеща Йоанна Малеску. 203-сантиметровият хърватин започнал със стандартния начин за привличане на вниманието, като поставил няколко лайка под снимките на изумителната блондинка. След това станал по-настоятелен, изпращайки всеки ден цветя до красавицата, за да й покаже интереса си.

От страна на хубавицата, която се изявява и като модел, няма официално изказване по темата.

След като слуховете за любовната история набраха сила в медийното пространство, Хезоня предприе радикални мерки, като изтри всички, които следва в Инстаграм и махна лайковете си под снимките на Малеску.

По русокосото изкушение беше и залитнал любимият изпълнител на българската баскетболна звезда Александър Везенков – Константинос Аргирос, но бързо нещата приключиха.

Гледайте Националната баскетболна лига, Купата на България, Евролига, Еврокупа и още много баскетбол на световно ниво в ефира на MAX Sport.

Още от Баскетбол

Виж всички