Стоянович даде отчет на Сираков, чака поне още един нов

Стоянович даде отчет на Сираков, чака поне още един нов

Собственикът на Левски Наско Сираков и треньорът Славиша Стоянович проведоха дълга среща вчера. Тя продължи повече от час и половина. На нея наставникът запозна боса за свършеното по време на подготвителния лагер в Умаг. Той докладва на шефа за всеки един от играчите - в каква форма се намира, какво може да се очаква от него през пролетния полусезон, има ли място в състава, заслужава ли удължаване на договора, ако му изтича през лятото.

В същото време Стоянович е получил уверение, че Левски ще привлече още поне един нов играч. Бройката на новодошлите обаче може и да е по-голяма. В момента усилията на хората от "Герена" са към привличането на флангови нападател. Такъв със сигурност ще пристигне на проби. Чака се и нидерландско крило, което трябва да дойде до края на седмицата. То може да вземе участие в контролата със Спортист (Своге) в неделя, която е последна от подготовката на "сините".

Клубът вероятно ще преотстъпи някои от младите си играчи, които да трупат игрови минути през пролетта.

До момента на "Георги Аспарухов" пристигнаха четирима нови - хърватският вратар Звонимир Микулич, мароканският бек Файсал Рерас, както и двама централни бранители - иракчанинът Ребин Сулака и испанецът Начо Монсалве. С привличането на последните двама Славиша Стоянович има богат избор в центъра на отбраната - там действат още Алекс Петков, Живко Атанасов и Георги Александров. Най-вероятно някой от тях ще бъде преотстъпен през пролетта.

"Тема спорт"

Още от БГ Футбол

Виж всички