Илия Димитров няма да остане в Левски

Илия Димитров няма да остане в Левски
Стоянович разкри какво се случва с трансферите и заяви: Надявам се на по-различен Левски от есента
Стоянович разкри какво се случва с трансферите и заяви: Надявам се на по-различен Левски от есента

Нападателят Илия Димитров най-вероятно няма да остане в Левски за пролетния полусезон. 24-годишният футболист игра единствено в контролата срещу Сараево (0:1). В нея той не показа нещо, с което да се открои. През есента Димитров взе участие в общо 7 двубоя - 6 за първенство и 1 за Купата на България. В тях така и не успя да се разпише.  Шампионът на Босна нарита Левски в последния мач на "сините"
По всичко личи, че в Левски за пролетта остава Найджъл Робърта. Към него имаше запитвания от доста клубове, но нито един от тях не извади оферта, която да задоволява ръководството на "сините". В момента Робърта е следен от шведския шампион Малмьо, но този клуб също не е склонен да брои 1 млн. евро, колкото иска Левски.
Оставането на Найджъл пък ще означава и раздяла или преотстъпване на Илия Димитров. В кариерата си той има общо 24 мача във всички турнири с 1 гол за Левски. За върха на атаката "сините" разполагат още със Стивън Петков и Валери Божинов, както и с младоците Марин и Мартин Петкови. Юношите се понравиха с играта си в контролите в Хърватия. На тях със сигурност ще се разчита до края на първенството.

"Тема Спорт"

Още от БГ Футбол

Виж всички