Гледай на живо

Кой ще се присъедини към Нидерландия и Хърватия във финалната четворка в Лигата на нациите - гледайте "Контра"

Илиев: Търсим ляв защитник, трябва ни време, за да оценим нападателя на проби

Илиев: Търсим ляв защитник, трябва ни време, за да оценим нападателя на проби
Черно море победи Локомотив (Горна Оряховица) в контрола
Черно море победи Локомотив (Горна Оряховица) в контрола

Наставникът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си за двете контроли, които неговият тим изигра днес. “Моряците” победиха Черноморец (Балчик) с 4:1 и Локомотив (Горна Оряховица) с 3:0. Специалистът коментира и каращия проби в тима Питокле Базоло, който играе като централен нападател и трябва да замени напусналия Матиас Курьор.

"Днеска в двете контроли беше важно повечето хора, които се възстановиха от контузии, да играят 90 минути, с някои го направихме това, други ги запазихме. Неприятното е, че сменяхме много настилки и доста контузии се получиха. Да се надяваме до началото на първенството да сме по-добре. Като цяло резултатите въобще не ме интересуват. Теренът днес не беше в идеално състояние. Доволен съм, че все пак се изигра цял мач. Играта сутринта стана по-бърз мач, защото беше по-добър терена", сподели Илиев.

"Трябва ни още време, за да оценим 25-годишния Базоло, който е на проби. Тимът от Горна Оряховица игра доста дефанзивно. От тези 45 минути няма как да направим заключения. Ние сме много взискателни, много хора си нарушиха подготовката. Предният мач с Враца имахме 12 полеви футболисти от мъжкия отбор, всички останали бяха юноши. Осем човека почти са били с различни болежки. Дано се върнат хората в следващите дни и се доближат до нивото на другите", добави той.

"Време има да се вземе ляв краен бранител. Много хора гледаме, но не сме харесали никого. Днеска съм доволен от младите. Играхме с 15 юноши, Трябва да имаме малко подсилване - момчето на проби плюс ляв защитник. Последната контрола срещу Созопол трябва да е в 14:00, ако времето остане хубаво. Още има футболисти с леки болежки, да се надяваме, че ще им минат", каза още треньорът

Още от БГ Футбол

Виж всички