Гледай на живо

Хърватия - Италия 1:0

Верига за бързо хранене се подигра с Азар

Верига за бързо хранене се подигра с Азар

Кариерата на Еден Азар не се развива според очакванията откакто премина в Реал Мадрид, след като бе преследван от серия контузии, които го извадиха от терена за дълги периоди от време в последните 18 месеца.

30-годишният играч се завърна видимо напълнял за лятната подготовка през 2019-а, което предизвика подсмихвания и подигравки от ден първи с екипа на мадридчани, а лошата тенденция продължи и през цялата кампания. През този сезон той успя да запише поредица от срещи и бе здрав от декември насам, въпреки че все още не показва нивото си от Челси.

Позитивната тенденция обаче бе прекъсната във вторник, когато отново се появиха информации, че белгиеца е пропуснал тренировка на Реал, което отново предизвика въпроси, но и шеги в социалните мрежи. Телевизията “Ел Чирингито” също постави въпроса “Азар не тренира с отбора днес. Защо?”, запитаха от медията. От това шеговито се възползва испанската страница на “Бъргър Кинг”, която ретутна питането, превръщайки го едновременно в шега и реклама, написвайки отгоре “2x1 в БъргърКинг”, най-новото предложение във веригата за бързо хранене, правейки предположение, че това е причината Азар да пропусне тренировката.

По-късно от “Марка” информираха, че играчът е получил дискомфорт и поради тази причина е било взето решение да не тренира.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички