Ангел Стойков: Доволен съм от влагането на състезателите (видео)

Ангел Стойков: Доволен съм от влагането на състезателите (видео)
Селекционерът на България U19 Ангел Стойков сподели пред Sportal.bg, че е доволен от футболистите си и тяхното отношение към контролните срещи, изиграни през последните дни. Днес "лъвчетата" победиха Молдова с 2:0, а преди дни надиграха категорично Северна Македония с 4:0. В момента тимът ни е на лагер в Турция. 

"Доволен съм от възможността да имаме този лагер и тези мачове. Доволен съм от влагането на състезателите и тяхното отношение. Надявам се да продължим така и в следващите срещи. Трябва да се подготвим добре за квалификациите. Надявам се да имаме възможност да организираме един, ако не и два лагера до квалификациите. Има състезатели от чужбина, които не са тук. Избор има и се надявам всички да са здрави, за да покажат максимума от възможностите си. Ще играем срещу много сериозни отбори. Трябва да се подготвим отлично. За нас е важно състезателите да получават шансове за изява и да трупат опит. Това е основното за изграждането на футболисти за националния отбор на България". 

"Ще бъде некоректно от моя страна да казвам кой е готов и кой не за мъжкия футбол. Вижда се, че се работи с тези състезатели. Благодаря на всички клубове, които освободиха състезателите си. Надявам се повече футболисти да получават шанс в отборите си".

Още от Национални отбори

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти