Агентът на италиански национал потвърди за интереса на Ювентус

Агентът на италиански национал потвърди за интереса на Ювентус

Агентът на звездата на Сасуоло Мануел Локатели - Стефано Кастелново даде интервю за торинския “Тутоспорт”, в което потвърди за интереса на “Старата госпожа” към неговия клиент. Освен това той направи интересно пояснение, че Локатели е идеализирал наставника на Юве Андреа Пирло като дете и дори е имал негов плакат на стената на стаята си. Освен това Кастелново поясни, че евентуален трансфер може да бъде осъществен през следващото лято.

“Мануел е имал плакат на Пирло в стаята си и е много ентусиазиран да се изправи срещу него тази вечер. Това обаче няма да му повлияе, големите мачове са тези, които той предпочита и винаги дава най-доброто, на което е способен. Юве проявяваше интерес към него през лятото, но клубовете не успяха да се разберат. Разбира се, всичко е възможно и сделката може да се осъществи през следващото, ако сме късметлии.

Мануел се представя добре в Сасуоло, не е променил отношението си към ситуацията и не приема нищо за даденост. Много съм доволен, че направи своя дебют за Италия. Той има отлични отношения отношения с клуба, който пък е наистина амбициозен. Все пак ще видим какво ще донесе бъдещето. Ако се появят добри оферти, ще е хубаво и тогава ще търсим вариант да се разберем. Той винаги ще бъде благодарен на Сасуоло,” коментира агентът на играча.

Запитан за евентуална възможност да се завърне в Милан, чийто юнопа е, Кастелново бе скептичен и заяви, че играча търси друг тип опит в своето бъдеще.

“Отново заявявам, че той е благодарен на клуба, но смятам, че в момента търси друг вид опит, независимо дали в Италия или в чужбина. Локатели мечтае да играе в Шампионската лига и да се надяваме, че и той, и Сасуоло ще получат такъв подарък през лятото,” завърши мениджрътъ на “новоизлюпения” италиански национал.

Сасуоло гостува на Ювентус тази вечер в мач от 17-ия кръг на Серия "А" от 21:45 българско време.

Още от Футбол свят

Виж всички