Конте: Срещу Рома ще измерим нашите амбиции

Конте: Срещу Рома ще измерим нашите амбиции

Наставникът на Интер Антонио Конте прояви уважение към утрешния си съперник Рома и добави, че мачът ще покаже какви са амбициите на неговия отбор.

"Говорим си за силен отбор, който се справя много добре. Той определено ще е сред тези, които ще се борят за Скудетото и местата за Шампионската лига. Следователно, неизбежно е да измерим нашите амбиции срещу този много силен състав на Рома. Това, което искам да видя в следващите ни три мача, е резултатът, защото научих, че представянето се оценява най-вече именно чрез него. Същото важи за предстоящия ни мач с Ювентус. Искаме да измерим нашите амбиции с действия, а не с думи.

Това, че бележим повече през второто полувреме и правим обрати? През миналия сезон беше точно обратното, така че не знам защо става така. Нашият подход обаче като цяло си остава правилен. Доминирахме срещу Сампдория и въпреки това изостанахме с два гола. Артуро Видал? Тази седмица той тренира по правилния начин - с решителност и концентрация. Понякога се опитвам да бъда внимателен към моите играчи, а друг път трябва да бъда строг, но всичко това е за тяхно добро. Артуро ме познава много добре и е наясно, че ако не ми харесва нещо, няма просто да си затворя очите", заяви Конте на днешната си пресконференция.

Още от Футбол свят

Виж всички