Гледай на живо

Евро 2024: Испания - Хърватия 2:0

Мазику: Предпочитам да се боря за титлата и евротурнирите в България, отколкото за оцеляване в Лига 1

Мазику: Предпочитам да се боря за титлата и евротурнирите в България, отколкото за оцеляване в Лига 1
Защитник на ЦСКА-София: Може да загубиш от всеки, но не и от Левски
Защитник на ЦСКА-София: Може да загубиш от всеки, но не и от Левски

Левият краен бранител на ЦСКА-София Брадли Мазику сподели, че да подпише със столичния гранд е най-доброто му решение в кариерата до този момент. Пред "Екип" той разказва за престоя си в България и огромната разлика между "червените" и френския Лориен.
Българска бомба в ЛЕ! Впечатляващ ЦСКА-София взе скалпа на непобедения Рома (видео+галерия) "Никога през живота си не съм си помислял, че един ден ще отида в България. Но пристигайки тук бях по-скоро приятно изненадан от спортната база, както от това, че хората ме приеха много добре. Когато идваш от Франция, се очаква да си сред най-добрите. Честно казано не знаех нищо за България, за футбола и за националния им отбор. После си казах, че трябва да гледам няколко мача, преди да съдя, защото нивото на футбола въобще не е лошо. Това е най-доброто ми решение досега - да подпиша с ЦСКА", каза той

"Това, което най-много ме впечатлява е страстта на феновете. Където и да отидем, те са зад нас и ни подкрепят. Дори когато пристигнах, усетих напрежение. Но това беше хубаво напрежение - от историята и успехите на клуба. Имаш желание винаги да се представяш по-добре. В клуба има човек, който се занимава с това да ти намери апартамент, да ти открие банкова сметка, да ти уреди документите за престоя. Страхотно е, защото няма за какво да се грижиш", разкри Мазику.
"Като ниво на футбола, на подкрепа и страст на феновете, между Лориан и ЦСКА има два етажа разлика. Защото, когато играеш за ЦСКА, го усещаш. Подкрепата на публиката наистина прави разликата. И наистина, ако трябва да избирам, предпочитам да се боря за титлата и евротурнирите в България, отколкото да се боря за оцеляване в Лига 1", призна французинът.

Източник: "Мач телеграф"

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички