Тарханов: Президентът ми вярва, феновете не трябва да ни обиждат

Тарханов: Президентът ми вярва, феновете не трябва да ни обиждат

Наставникът на Славия Александър Тарханов заяви след победата с 2:1 като гост над Ботев (Враца), че феновете трябва да се уважават, но те не би трябвало да обиждат хората в клуба. Повод за изказването му стана писмо през седмицата, в което запалянковците поискаха Тарханов да бъде сменен.

“Играта не беше лоша за този тежък терен. Ние играме нелошо, Ботев също се представи добре на моменти. След втория гол се отпуснахме и дадохме инициативата на Ботев (Враца). Играхме футбол колкото можехме. И те атакуваха. Получиха се доста интересни ситуации на тежкия терен.

Много важна победа. Играем като гости, не бяхме побеждавали, а днес го направихме. Дойдох да помогна, за да направим добър отбор. Това, че не сме на последно място, е по-добре. Мисля, че ще се изкачим в класирането. Започваме лека-полека да играем по-добре.

Нужно е време, в което отборът да работи заедно. Стоев и Каравельов се завърнаха след контузии. Още не са готови, но помогнаха”, каза Тарханов.

“Ако съм дошъл в отобр, който е първи, а после е станал 10-и - е отделен въпрос. Президентът ми вярва. Феновете са си фенове. Те трябва да бъдат уважавани. Но си има ръководство. Не трябва да ни обиждат. Ние се стараем да играем добре и да печелим точки”, допълни руският специалист.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти