Томаш: Лудогорец е свалил нивото този сезон

Томаш: Лудогорец е свалил нивото този сезон

Старши треньорът на Етър Александър Томаш разкри, че се надява да направи една футболна лудост като спаси "виолетовите" от изпадане. Той разкри, че фактът, че в момента Етър се намира в такова тежко положение, е училище за него и екипа му.

Александър Томаш е на мнение, че този сезон ЦСКА-София има огромен шанс да стане шампион и всичко зависи само от момчетата на Бруно Акрапович. Според него спадът в играта на Лудогорец е нормален, защото това е един съвсем нов отбор на „орлите”, който тепърва ще трябва да се обиграва.

Томаш не подмина и темата за евентуалното присъствие на Димитър Бербатов в борбата за нов президент на БФС. Според наставника на Етър неговият добър приятел знае, че трябва да бъде много добре подготвен, за да дойде точното време, когато да стъпи на върха на БФС.

„ЦСКА има огромен шанс да стане шампион. Казвам го на фона на това, което показва отбора спортно технически до момента. Всичко зависи само от тях", започна Томаш за "Канал 3".

Лудогорец е свалил нивото този сезон. Това е съвсем нов отбор на Лудогорец, доста от футболистите, с които бяхме свикнали, ги няма вече. Няма го нужния синхрон в момента. Вижда се едно отстъпление от тяхна гледна точка в игровия стил. Ако успеят по-бързо да си върнат нивото, на ЦСКА ще бъде много трудно, но червените имат шанс.
Виждам, че Бербатов е здраво стъпил на земята и знае, че при всяко начало е трудно. Знае, че човек трябва да се подготви и може би точно това иска да направи и той, за да дойде точното време  да застане той на върха. Разговарял съм с него, знам какво иска. Едно мога да кажа, той вижда футбола по много специфичен начин, много малко хора могат да го видят по този начин, красотата на футбола.
На Етър му трябват точки. Трудно е в момента да изграждаме стил и начин на игра. Работата в Етър е едно голямо училище за мен и моя екип. Ще дадем максимума за да спасим клуба. Убеден съм, че в момента съм по-добър треньор, отколкото преди година”.

Възползвай се от безплатна доставка от Takeaway.com в дни с мачове от Шампионска лига. Поръчай тук.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти