Генчев: Като качество имаме много по-добри футболисти от ЛАСК

Генчев: Като качество имаме много по-добри футболисти от ЛАСК

Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев е оптимист преди утрешния мач с ЛАСК Линц в Разград. Специалистът е убеден, че тимът му ще запише първа победа в последния си мач от груповата фаза на Лига Европа.

"Знаете, че Драгош Григоре е наказан, а Антон Недялков има проблеми и играе със счупен пръст от няколко мача. До последно ще следим ситуацията с него, за да знаем дали ще можем да го използваме в мача с ЛАСК. Това са двамата футболисти, които почти сигурно ще пропуснат мача утре".

"Във всеки един мач допускаме елементарни грешки в защита, които позволяват на противника да поведе в резултата. Трябва утре да вкараме първи и ЛАСК да е догонващ отбор. Трябва да намалим предизвиканите грешки, за да покажем нашия стил и да се поздравим най-накрая с победа".
"Сигурен съм, че ще играят с най-добрите си футболисти и ще искат да печелят мача си утре. Специално в Лига Европа всеки иска да покаже най-доброто от себе си и да печели точки. Очаквам ЛАСК да излезе с най-добрия си състав и да търси победа".
"Това не е нова ситуация за мен. През миналата година бях в същото положение. Аз съм концентриран изцяло върху работата си. Спекулации винаги има. Мен не ме притесняват тези неща, нито ми пречат на работата".
"Обмислили сме няколко варианта. Надявам се човекът, който го замести, да се справи добре Недялков е основен футболист, но контузиите са част от играта. Няма да променяме системата на игра. Времето между мачовете е много малко за промени, Лудогорец ще търси своя стил на игра".
"Не е лесно след пет загуби за психологическа гледна точка. За нашите футболисти е доста трудно. Надявам се всеки да покаже истинското си лице и да покаже, че има желание за победа. Като качество имаме много по-добри футболисти от противника, трябва да го покажем на терена, за да спечелим.
За никой не е приятно да влезе в негативната история, но съм сигурен, че утре ще спечелим три точки и не мислим за друг вариант. Трябва да излезем с достойнство, да покаже всеки най-доброто от себе си, за да спечелим трите точки".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти