Sportal.bg
Използвай App-а за
по-добро усещане
Отвори

Децата на Марадона се сбогуваха с баща си чрез трогателни послания

Децата на Марадона се сбогуваха с баща си чрез трогателни послания

Двете най-големи деца на починалия Диего Марадона - Далма и Диего Армандо-младши, се сбогуваха със своя баща чрез емоционални обръщения, които публикуваха в Инстаграм.

"Винаги съм се страхувала от моята смърт, но вече не... Защото знам, че това ще бъде моментът, в който отново ще те видя и прегърна! Вече ми липсваш, тате! Ще продължа да издържам тук без тази част от сърцето ми, която отнесе със себе си! Както винаги си ме молил, ще се грижа за майка ми и за любимия ти помпон, ЗАЩОТО ВИНАГИ СИ МИ ДАВАЛ НЕВЪЗМОЖНИ ОТГОВОРНОСТИ, ОТКАКТО СЕ ПОМНЯ! Ще те обичам и защитавам цял живот, защото съм ти благодарна за споделения живот! Съкрушена съм, но ще продължа напред! Чакай ме там. Ще се видим, а през това време ще упражнявам песента Y COMO ES EL, за да може, когато те видя, да я пеем заедно...Добре де...Истината е, че ти пееш добре, а аз само крещя! Обичам те, татко!

И ако твоята внучка иска да ти се обади за видеоразговор, както правеше, ще умра вътрешно, но спокойно, защото ще й разкажа точно какъв беше ти, какъв си и какъв ще бъдеш завинаги! Тя вече те обича. Защото си беше такъв... Не беше нужно, за да те обикне човек... Събирам останалите от мен парчета и не си представям живота без теб...НЕ МОГА...Но аз съм тук с най-добрия съпруг в света и дъщеря, която ще ме накара да продължа напред! Животът е кратък, така че скоро ще се видим! Нося ти маргаритки, за да украся твоите калци и моля те, отново да ме погледнеш със същата любов като на тази снимка! Обичам те завинаги!", написа Далма.

"Не можеш да си представиш колко щастлив бях само да те гледам до себе си...Чувствах се непобедим!!!! Не можеш да си представиш колко много ще ми липсва тази прегръдка, тате, колко много ще ми липсва да гледам заедно с теб нашия любим Наполи!! А моите деца?? Какво ще правят без техния толкова любвеобилен дядо??? Обещавам, че винаги ще са на твоя страна, винаги ще те бранят и винаги ще се тупат в гърдите, когато говорят за своя дядо!!! Татко, капитан на моето сърце, никога няма да умреш, защото ще те обичам до последния си дъх!! Чакай ме и ела да ме потърсиш, когато настъпи моят час, защото винаги съм те искал до себе си, тъй като един син до своя баща не го е страх от нищо! На добър час, "десетка" на моето сърце!! Обичам те", добави Диего Армандо Марадона-младши.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички