Арда търси централен защитник

Арда търси централен защитник

Ръководството на Арда (Кърджали) търси нов централен защитник, който да подсили конкуренцията в тази зона на терена. От Кърджали разкриха, че най-вероятно ще ровят из международния пазар в търсене на стопер, пише „Мач Телеграф“.

Основната причина взимането на нов бранител да се превърне в приоритет за зимния трансферен прозорец е контузията на Петко Ганев. Той дойде в тима в началото на сезона и веднага стана основен стълб в защитата на Арда. Отсъствието му ще създаде солиден дискомфорт на старши треньора Николай Киров, който обича да залага на схема с трима в отбрана. Очаква се кърджалийци да огледат пазарите във Франция и Португалия, които често предлагат свободни агенти от висока класа за родната efbet Лига.

Настоящият защитник на Ботев (Пловдив) Виктор Генев също е вариант за Белия. Арда обаче ще се опита да го вземе, ако се провали в опитите си да привлече чужденец. Двамата вече работиха заедно по време на престоя си в Ботев Пд.

Арда няма да приключи селекцията си през зимата единствено с взимане на нов централен защитник. Клубът търси попълнения за още няколко позиции, но се нуждае най-много от бранител.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти