Редовски: Надиграхме Вихрен и физически, и тактически

Редовски: Надиграхме Вихрен и физически, и тактически
Резултати и класиране след 16-ия кръг на Югозападна Трета лига
Резултати и класиране след 16-ия кръг на Югозападна Трета лига

Старши треньорът на Балкан (Ботевград) Иван Редовски изказа мнението си след равенството на своя тим с Вихрен (Сандански) в мач от Югозападната Трета лига. Двата тима не се победиха и завършиха при резултат 1:1.

“Върнаха ни много бързо гола, но бяхме по-добрият отбор. Надиграхме ги и физически, и тактически. Изпуснахме доста положения, но и главният съдия повлия на крайния изход.

Първо, нашият отбор загуби точки, но с първите десет отбора сме загубили само 2 мача. Имахме своите проблеми със състава в един период от време, когато загубихме 4 мача подред. Последните няколко мача заслужено спечелихме точки.


За днешната среща имаме претенции за 3 чисти дузпи, но не мисля. Ние стоим здраво стъпили на земята, когато си поставяме целите, ние ги поставяме преди сезона. Знаем какво ни е финансовото състоянието и каква ни е базата. Искаме да си развиваме децата, да си играем мач за мач и се надявам по-нататък да можем да отидем във Втора лига.
Юношите само трябва да им дойде момента и да започнат да играят. Когато покажат качества, ще ги наложим”, заяви Редовски.

Още от Трета лига

Виж всички