Локомотив (Плодвив) сложи цена на Алмейда

Локомотив (Плодвив) сложи цена на Алмейда

От Локомотив (Пловдив) нямат нищо против да се разделят със защитника си Диниш Алмейда. "Смърфовете" определиха и цената, на която са склонни да го продадат на ЦСКА-София и тя е 200 хил. евро. Новият треньор на "червените" Бруно Акрапович има огромно желание да вземе със себе си португалеца на "Армията", още повече, че в момента няма истински лидер на защитата на ЦСКА-София.

Самият Алмейда също не е безразличен към възможността да се премести в столицата. От Локомотив обаче искат да осребрят сделката и да спечелят прилични пари за един от най-добрите си футболисти.


Договорът на защитника с "железничарите" изтича през лятото и той става свободен агент. Съвсем не е сигурно обаче, че тогава той ще реши да дойде точно на "Армията", тъй като към него и в момента вече има интерес от испански клуб. От зимата Алмейда ще има право да преговаря с всеки клуб и дори да подпише предварителен договор, без Локомотив да може да направи нищо. Затова и за пловдивчани и за столичани е най-добре да си стиснат ръцете и да осъществят сделка помежду си.

"Мач Телеграф"

Още от БГ Футбол

Виж всички