Али Соу: С Акрапович ще опитаме да спечелим всички призове

Али Соу: С Акрапович ще опитаме да спечелим всички призове

Нападателят на ЦСКА-София Али Соу получи призна за Играч номер 1 на 12-ия кръг в efbet Лига. Соу сподели мнението си за предстоящия мач с Левски и впечатленията си от новия треньор Бруно Акрапович.

"Благодаря за тази награда. Щастлив съм, че я получавам отново. Очаква ни важен мач с Левски. Ще опитаме да спечелим всички мачове. В това дерби трябва да бъдем мотивирани на максимум. Имаме нов треньор, който е много добър. Всички в отбора сме щастливи. Радваме се, че имаме него за треньор. Той ще ни помогне да израснем. Тренираме с него от няколко дни, но има много обещаващи неща. Ще опитаме да спечелим всички призове". 

7 Али Соу бе избран за играч на 12 кръг в efbet Лига
"В момента не сме всички, защото някои са с националните си отбори. Ще се чувствам по-добре, ако играем с двамата нападатели. По-различно е, когато си сам в атака, но за мен няма особено значение. В последно време играя на по-различна позиция, което ми позволява да играя по-често извън наказателното поле. Преди идването на Акрапович не го познавах лично. Знаех, че е добър треньор. Когато пристигна, разговаряхме. Той ми вярва, аз му вярвам също. Заедно ще вървим напред. Искам да се развивам и да отбелязвам още голове". 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти