Гледай на живо

Лудогорец пречупи Локомотив на "Лаута" - на живо след 1:3 в Пловдив

Ники Киров: Европа не е недостижима за Арда

Ники Киров: Европа не е недостижима за Арда
Арда уреди контрола през паузата
Арда уреди контрола през паузата

Старши треньорът на Арда (Кърджали) Николай Киров призна, че оторът му има потенциала и капацитета да стигне до Лига Европа под неговото ръководство. Той заяви, че трябва да вдигнат още нивото, за да се харесат още повече на публиката в Кърджали.

"Доброто ни представяне се дължи най-вече на ръководството на клуба, което влага доста средства. Както за развитието на мъжкия отбор, така и за изграждането на материалната база, тренировъчните съоръжения и работата с подрастващите. Нормално е, когато се влагат толкова средства и грижи, да се търси развитие на всяко едно ниво в клуба", сподели той.

"Ние не мислим за крайното класиране, твърде е рано. В такива времена живеем, че постоянно ни изненадва нещо. Във всеки един мач искаме да се представяме по най-добрия начин и от това колко точки ще съберем, ще зависи на кое място ще завършим", продължи Белия.

81 Арда - ЦСКА-София
"Имаме още да се подобряваме във владеенето на топката и взаимодействието между играчите и отделните звезди. Трябва да започнем по-дълго време да държим топката, за да градим повече атаки. Нужно е да вдигнем още нивото и да продължаваме да се харесваме на публиката в Кърджали. Европа не е непостижима за Арда", заяви наставникът пред efirbet.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти