Електричката: Ако паднем от Гибралтар, това ще е върхът, трудно се работи с днешното поколение

Електричката: Ако паднем от Гибралтар, това ще е върхът, трудно се работи с днешното поколение
Определиха часа и датата на Беласица - Вихрен (Сандански)
Определиха часа и датата на Беласица - Вихрен (Сандански)

Старши треньорът на Вихрен (Сандански) и бивш национал на България Здравко Лазаров-Електричката говори в ефира на Sportal.bg по време на предаването "Часът на Трета лига". Той коментира предстоящата среща между неговия тим и този на Беласица, както и нивото на Трета лига. Електричката засегна и темата около националния отбор и младото поколение.

"Нямаме заболял футболист, готвим се за мача. Има малко притеснение, сменя се обстановката постоянно, но да чукна на дърво в нашия отбор нямаме такъв футболист. Наистина Пирин (Разлог) е един много добър тим, но е радостно, че още в началото вкарахме един гол и след това заслужено победихме.

Играхме със Саша Симонович заедно в Славия преди време. Наистина много добър футболист и започна добре и в треньорството. Искаха преди време да го отложим мача, отложихме го, въпреки че бяхме в по-добри обстоятелства. Нямам притеснения, ако си покажем нашата игра, мисля, че ще победим Беласица.

61 Кюстендил - Вихрен
Ние играем всеки мач за победа. Финансово нямаме проблеми и вървим добре. Има 3-4 отбора, които сме равностойни и ако всичко е както трябва, мисля, че сме най-добрият отбор.
Мисля, че Беласица, Кюстендил, Марек и ние сме четерите отбора, които ще се борим за Втора лига. Като класа мисля, че ние сме най-добре. Нивото не е паднало, даже мисля, че Югозападната Трета лига е на нивото на Втора лига. От 4-те "В" групи мисля, че нашата е най-равностойна", заяви Електричката.
Резултати и класиране след 14-ия кръг на Югозападна Трета лига
Резултати и класиране след 14-ия кръг на Югозападна Трета лига
Лазаров коментира и темата за националния отбор и как се работи с днешното поколение: "Трябва да бием някого, ако не можем да бием Гибралтар, това ще е върха на всичко. По наше време такива отбори ги биехме с по 5-6 гола. Сега нивото е паднало и не вървят добре нещата. Надиграват ни отборите и нещо трябва да се промени.
Има момчета от Трета лига, които ми правят впечатление. И в Марек, и при нас, открояват се. Искат обаче много работа. Наблюдавам ги и при нас младите, гледат да свърши тренировката и бързат с телефоните. Аз повече оставам от тях след тренировка. Опитваме се да им говорим, но е много трудно с младото поколение", завърши треньорът.

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти