Педри: Не трябва да се бъркаме в бъдещето на Меси, а да се учим от него

Педри: Не трябва да се бъркаме в бъдещето на Меси, а да се учим от него

Младият талант на Барселона Педри прояви скромност при коментара си за своя пробив в състава. Също така той говори за това колко много капитанът Лионел Меси помага на новите попълнения в тима.

"Мисля, че още от самото начало приех нормално присъствието ми в състава на Барселона. Трябва да продължа да работя, защото съм млад и е нужно да се подобрявам. Дойдох от Лас Палмас с намерението да остана тук, но не знаех, че ще запиша толкова минути. Много съм доволен и се надявам на възможно най-много игрово време. Всички ми дават едни и същи съвети, защото вече са го преживели  - трябва да остана здраво стъпил на земята и да се подобрявам.

Добре е да играя на няколко позиции и да помагам на отбора, където е нужно. Създавам най-много опасности за противника в средата на терена, но мога да играя и на други позиции, както и да работя върху това. Меси ни помага по много начини на терена и дава добри съвети. Сега трябва да му се наслаждаваме и да не му се бъркаме в решенията за неговото бъдеще. Вместо това нека се учим от него. Още от първия ден той помага много на тези, които сега дойдохме в отбора. Става дума за прекрасен човек, който ни почага, давайки ни съвети на терена", заяви Педри на пресконференцията преди мача с Динамо (Киев) в Шампионската лига.

Още от Футбол свят

Виж всички