Миланов: Пропука се неопитността и то за пореден път, толкова са ни силите

Миланов: Пропука се неопитността и то за пореден път, толкова са ни силите
Късен гол повали Левски в Разград и прати Лудогорец на първо място (видео+галерия)
Късен гол повали Левски в Разград и прати Лудогорец на първо място (видео+галерия)

Извелият Левски в днешния мач Живко Миланов коментира загубата на "сините" от Лудогорец в гостуването от 11-ия кръг на efbet Лига. Столичният клуб отстъпи с минималното 0:1.

"Мисля, че момчетата се представиха добре с оглед на последните резултати и напрежение. Дадоха всичко, каквото могат. Знаехме Лудогорец по какъв начин играе. Най-добрият отбор в България през последните години, опитахме се да се противопоставим, но това са ни силите.

Пропука се неопитността и то за пореден път. Трима човека в линията на защита са на по 20 и няколко години, дойде им в повече. Нормално е, но им казах, че трябва да има концентрация. Последните мачове ние сами се бием с елементарни грешки. Надяваме се следващите дни, месеци да се поизчистят тези неща. Имат потенциал тези момчета и трябва да им се дава шанс. Все пак това е Левски и тук никой не ти дава толкова много време.

91 Лудогорец - Левски
Чак нещо толкова много не сме променили. Опитах да вдъхна кураж на момчетата. Сега всички ги нападат, но знаете ситуацията в клуба каква е. Вижда се светлина в тунела, а това за един футболист е най-доброто нещо. Всеки иска да работи в нормална обстановка. Това е отбор на 3 месеца, ако погледнем другите тимове играят по 2-3 години заедно.
Надявам се в предстоящите мачове да извлечем максимума. Последните 4-5 мача благодаря на Георги Тодоров, че се опита да ме вкара в обстановката, но вече започвам да свиквам. За момента изпълнявам тази длъжност да водя отбора, вече кой е новият треньор и кога ще дойде е въпрос към господин Сираков", заяви Миланов.

Още от БГ Футбол

Виж всички