Генчев: Беше ясно, че ще имаме положения срещу Левски! Сега излизаме да бием Тотнъм

Генчев: Беше ясно, че ще имаме положения срещу Левски! Сега излизаме да бием Тотнъм

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев даде мнението си след победата с 1:0 над Левски. Специалистът призна, че вече мисли за предстоящия двубой с Тотнъм в Лига Европа.

91 Лудогорец - Левски
"По-голямото ни желание за победа ни помогна. Имахме предимство, голяма мотивация имахме да се върнем на първо място. Да, Левски имаха своите контраатаки, познавам се добре с Живко Миланов, знам вижданията му за футбола. Ние докрай искахме победата, хубаво е, че я постигнахме. Беше ясно, че ще успеем да създадем положения, с класата, която имаме, трябваше да се борим до последно.
Най ме радва, че двама наши юноши имаха дейно участие за победата. Митко показва израстване и занапред ще се разчита на него. Липсваше му гола, но и това ще дойде. Естествено, че Кешерю липсва, той е основен играч. Целта в Лига Европа е да печелим точки, Тотнъм е много добър отбор, но не са непобедими, видя се в предишния кръг. Надявам се да излезем победители, трябва ни самочувствие. Да, имат предимство, че са Тотнъм, но ние имаме класни футболисти и трябва да търсим победата", каза Генчев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти