Михайлов: Неудобно ми е да гледам Левски на това място, засадата е смешна и несериозна

Михайлов: Неудобно ми е да гледам Левски на това място, засадата е смешна и несериозна

Капитанът на Левски Николай Михайлов обяви, че му е неудобно да гледа своя тим на 12-о място в класирането на efbet Лига. Вратарят сподели това след поредната загуба на сините в първенството, този път с 0:1 от Лудогорец в Разград. Михайлов допълни, че засадата, която бе отсъдена на Здравко Димитров през първата част е смешна и несериозна.

“Мачът вървеше към хикс, но не успяхме. Продължаваме да правим едни и същи неща. Повтаряме все едни и същи грешки”, започна Михайлов, след което коментира засадата на Димитров през първото полувреме.

“Лудогорец няма нужда от съдийска грешка или подкрепа на съдиите. Всички видяхме, че Здравко Димитров е зад средата на терена. Смешно е, несериозно е. Всички знаят и го виждат, че Лудогорец е по-добрият отбор.

Мачът беше за чист хикс, въпреки несъществуващата засада, която ни вдигнаха”, допълни капитанът на сините.

Младите не могат да изкарат напрежението. Всеки мач се повтарят едни и същи неща. Намислили сме нещо с треньорски щаб. Дай Боже срещу Локо (Пловдив) да вземем трите точки.

Преди беше лесно. Влизаме аз и Живко, но играем с класни чужденци и опитни футболисти. Сега играят трима млади и е най-лошото, че няма ротация, закъсняхме със селекцията. Цялата ми фамилия е от Левски, опитвам се да дам всичко от себе си за кулба. Гледаме напред.

За нас всеки мач е дерби, излизаме за победа, но в последно време това не ни се получава. В момента имаме затруднение напред, а също така много лесно пускаме голове.

Жизненоважно ни е да взимаме точки във всеки мач. На мен лично ми е неудобно да гледам Левски на това място в класирането”, обясни Михайлов.

Още от БГ Футбол

Виж всички