Лампард: Хубаво е, че зарадвахме Абрамович в неговата страна

Лампард: Хубаво е, че зарадвахме Абрамович в неговата страна

Мениджърът на Челси Франк Лампард похвали футболистите си след убедителния успех с 4:0 над Краснодар. Това беше първа победа за "сините" от Лондон в тазгодишното издание на Шампионската лига, а тя беше видяна на живо от собственика на клуба Роман Абрамович.  

"Краснодар е силен отбор и заслужава уважение. Затрудниха ни с пресата си. Знаех, че Абрамович ще присъства на мача. Не се видяхме преди двубоя, но помощниците ми са говорили с него. Мисля, че е останал доволен от победата в родината му", заяви Лампард.

"Избрахме възможно най-добрия състав за този мач. Зиеш беше напълно готов, Хъдсън-Одой дочака шанса си, а и Пулишич се представи на високо ниво. Дузпата на Жоржиньо? Статистиката показва, че той се справя добре с дузпите. Един или два пропуска не означават нищо", каза Лампард, но добави, че ще има разговор с халфа, което навежда на мисълта, че може да има нов титулярен изпълнител на наказателните удари.
"Много съм доволен от играта ни в защита. Не допуснахме гол, което беше важно. Никога не съм се съмнявал в качествата на Антонио Рюдигер. Разполагаме с достатъчно футболисти в тази зона и няма как всички да са на терена едновременно. Зиеш започна в стартовия състав за първи път от март насам и игра отлично. Всичко, което виждам от него на тренировките, ме убеждава, че сме се сдобили с изключително силно попълнение", добави бившият английски национал.

Още от Футбол свят

Виж всички