Павел Колев: Не съм съгласен с Тодоров - треньорът на Левски трябва да защитава играчите (видео)

Павел Колев: Не съм съгласен с Тодоров - треньорът на Левски трябва да защитава играчите (видео)

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори пред медиите след загубата от Черно море. Той засегна доста актуални теми от "синия" клуб, като каза, че не е съгласен с поведението на наставника Георги Тодоров. Последният пък подаде оставка тази вечер, за която Колев научи от репотерите на "Герена".

"Аз не знам да има оставка. Ако има така, ще се съберем Управителния съвет и ще говорим по въпроса. Няма да коментирам сега, да коментирам под влияние на адреналин. Ще преспим и ще мислим. Предполагам, че и Наско Сираков трябва да вземе отношение, той трябва да вземе решението. Нямам желание да си споделям мнението по този въпрос, не е уместно. Хората са изнервени, достатъчно дават за клуба, страдат, за съжаление отборът не им се отплаща.

Първото полувреме днес беше добро за нас, но след това се получи един сценарий на абсурда, не мога да си обясня. Станислав Иванов ли? Той е извън групата. Конфликт няма, даже не съм разговарял със Станислав. Преди месец го извиках, за да му направя конферентен разговор с клуб, който искаше да го привлече. Той отказа да бъде трансфериран, решенията оттук-нататък ги взима Наско Сираков. Станислав има нужда от глътка въздух, да реши какво ще прави. Знаете, че неговият договор с Левски изтича.

Не съм чул за оставката на Георги Тодоров, не е уместно да коментирам. Няма начин кризата да не дава отражение на футболистите, но едва ли е основна причина. Левски и друг път е имал проблеми, но е постигал добри резултати на терена. Това е до качества, сплотеност. Не мисля, че има проблеми между играчите в отбора. Не съм чул за такова нещо, малко съм далеч от отбора аз.

Не съм съгласен с казаното от Георги Тодоров. Личното ми мнение е, че като треньор на Левски трябва да защитаваш футболистите и да поемаш отговорност. Решението за оставката ще вземе от Управителният съвет и най-вече от собственикът Наско Сираков.

Кога последно сме плащали заплати? Последната заплата футболистите получиха преди десетина дни. Малко е сложно да кажа за кой месец. Има футболисти, които са си получили всичко до август. Има такива.

Защо пресконференциите се правят в зала? Основната причина да се правят в залата е, че тя за това е изградена и за да е по-комфортно на журналистите - не мисля, че е свързано по някакъв начин с пандемията. Друг любопитен въпрос, който ви вълнува?", каза Павел Колев пред журналистите.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти