Георги Тодоров подаде оставка и заяви: Явно Левски е много висока топка за някои футболисти

Георги Тодоров подаде оставка и заяви: Явно Левски е много висока топка за някои футболисти
Георги Тодоров подаде оставка като треньор на Левски! Наставникът на "сините" призна това след поражението с 1:2 от Черно море днес на "Герена". 
"Намирам причината за загубата в неопитността и младостта. Изиграхме добро първо полувреме. Можехме да удвоим преднината си. Хората са прави и искат оставки. Прави са да питат дали няма бекове в България. Глупави грешки. Загубихме от Славия по същия начин. Вместо да ги натиснем и да отбележим гол с човек повече, ние допуснахме грешки. Както виждате, започнаха половината да треперят. Явно Левски е много висока топка за някои от футболистите". 

"Заслужавахме да вземем точка със Славия. Раздадоха се момчетата и не успяхме да отбележим гол. Днес това, което видях през второто полувреме, Черно море напълно заслужено ни победи. Феновете ще получат оставка. Знам през какво съм минал през тези четири месеца и какво съм направил. Вече ми омръзна. Грешките на играчите са основната причина. Това се започна от първия мач. Един човек греши веднъж, втори път пак греши. Когато не си вземеш поука, става малко глуповато. Ако някой някъде намери футболист, който да му каже, че съм казал да не победи, ще се откажа от тази професия". 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти