Десподов: Биха ни с две положения, ще кажа всичко за Лудогорец на пресконференция (видео)

Десподов: Биха ни с две положения, ще кажа всичко за Лудогорец на пресконференция (видео)

Националът Кирил Десподов бе много разочарован от загубата с 1:3 от Унгария. Новото попълнение на Лудогорец е на мнение, че тимът е имал превъзходство, а съперникът ни е победил с две положения. По темата за трансфера си при шампионите Кирил не пожела да коментира нищо, но се закани да каже всичко по време на пресконференция след мачовете на националния отбор.

“Настроението няма как да е добро. Много време го чакахме тоя мач и накрая ни победиха с две положения. Не бяха по-добри от нас. Ние направихме доста атаки, но третият гол ни довърши. Аз дадох всичко от себе си, мисля, че никой не е бил пренавит. Мисля, че играхме много по-добре от тях. Ние сме професионалисти. След три дни имаме мач и трябва да забравим този. Отборът играе по-добре и има класа. Късметът бе на тяхна страна. Не съм се изненадал, че не бях титуляр - не съм играл два месеца и мисля, че треньорът взе правилното решение”, каза Десподов.

“Нормално е да има реплики от трибуните към мен. Добре съм психически, днес игра националния отбор, а не Лудогорец или ЦСКА. След това ще дам пресконференция и ще кажа всичко”, обясни още играчът.

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички