Камбуров: Спрял съм да мисля за рекорда, националният отбор е приключила тема за мен

Камбуров: Спрял съм да мисля за рекорда, националният отбор е приключила тема за мен
Героят на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров изрази радостта си от победата на своя тим на Ботев (Пловдив) в мач от осмия кръг на efbet Лига. “Червените” се наложиха с 5:0, а Камбуров отбеляза хеттрик, с което се доближи още повече до рекорда на Петър Жеков.
“Като цяло играхме по-добре. До дузпата бе равностоен мачът, но след нея придобихме самочувствие. Имахме и още ситуации, но трябва да дадем заслуженото и на отбора на Ботев. Добър отбор с класни футболисти. Не искам да прибързваме след само 2 мача, но мисля, че новото треньорско ръководство си върши добре работата. Надявам се да подобряваме играта си. Няма да можем да побеждаваме всеки мач с по 5 гола, но най-важното е да придобие едно постоянство".

"Спрял съм да мисля за рекорда. Искам да се наслаждавам, да помагам на тима. Когато отборът играе добре, ще има и положения за гол. Важно е да спазваме указанията на треньора. Нямаме бърза работа и не всичко е на всяка цена. Въпросът е да съм здрав и да помагам на младите. Всеки, който е играл футбол, знае колко е трудно да се бият дузпи. Особено, когато имаш някаква цел. Със сигурност да вкарам 3 гола на Ботев ме прави щастлив, но винаги съм казвал, че не деля съперниците си. Темата за националния отбор отдавна съм я приключил. Не мисля, че ще ни е проблем прекъсването. Ще имаме време да поработим и да изгладим нещата, които ни куцат".

Още от БГ Футбол

Виж всички