Феро: При такъв резултат всичко ще звучи като оправдание

Феро: При такъв резултат всичко ще звучи като оправдание

Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов беше крайно разочарован след поражението с 0:5 от ЦСКА 1948. Специалистът нямаше обяснение защо тимът му показа две лица срещу Левски и "червените".

61 ЦСКА 1948 - Ботев (Пловдив)
"При такъв резултат сме отстъпили при почти всички футболни компоненти. Имахме равновесие до първия гол на ЦСКА, след което имаше само един отбор. При такъв резултат всичко ще звучи като оправдание. Използвахме същия състав от победата над Левски, но с една промяна. Не очаквах такава метаморфоза. Има много отбори с проблеми, не сме само ние. Тук обаче няма причини, събития и обстановка. Почти всички отбори минават през такава криза. На преден план трябва да излизат съвсем други качества на играчите. Казвал съм много пъти, че нямам голяма дълбочина в състава. Непонятни са ми тези две лица срещу Левски и ЦСКА. Нямам обяснение. Явно трябва да се търсят нови варианти и играчи. На този етап това не е възможно. Много е вероятно да завършим този шампионат с тези играч. Предстои трансфер на Слави Шопов. По този начин се подлагаме на такива унижения. Не си спомням като треньор и футболист да съм падал с такава разлика".
"Всичко е относително в нашия футбол. Трябва да се види накъде ще поеме този отбор и какво ще стане с него. Ще се намерят ли хора, които наистина обичат този отбор. Не мога да се оплача от момчетата при домакинските мачове. Моето лично желание е да не виждам отбора по този начин. Подкрепа имаме само от феновете и двама души, които са постоянно с нас. Неяснотата продължава да витае с пълна сила около отбора, но това не е оправдание за загубата с 5:0".

Още от БГ Футбол

Виж всички