Не приеха оставката на Светослав Петров

Не приеха оставката на Светослав Петров

Категорично и единодушно Управителният съвет на Добруджа не приема оставката на Светослав Петров. Това съобщи президентът на клуба Валентин Василев за радио „Добруджа“.

Не само ние, но и всички футболисти застават твърдо зад Светослав Петров, заяви още той.

„Отдавам оставката му на емоцията след загубата от „Оборище“, защото той е млад и амбициозен треньор. Няма причина обаче да се стига до такава ситуация. Всичко в момента върви нормално – няма забавени заплати и премии, няма сътресения. Всичко зависи от футболистите. Те трябва да се стегнат и да дадат всичко от себе си. Светослав Петров си върши отлично работата като главен мениджър на клуба и старши треньор на мъжкия състав“, заяви Валентин Василев. Той е категоричен, че коронавирусът се е отразил на представянето на всички футболисти през последния месец, защото ситуацията е била стресова и за незаразените.

Все още обаче няма яснота дали Светослав Петров ще се завърне в Добрич и дали той ще води отбора срещу Литекс в неделя. Очаква се тази вечер президентът на клуба Валентин Василев да проведе още един разговор с него и да са опита да го убеди да остане начело на жълто-зелените.

Още от БГ Футбол

Виж всички