Пиоли: Бях притеснен, но показахме, че сме готови

Пиоли: Бях притеснен, но показахме, че сме готови

Наставникът на Милан Стефано Пиоли призна, че преди мача срещу Шамрок Роувърс е бил несигурен по отношение на физическото състояние на своя състав. Той обаче допълни, че е доволен от представянето на играчите си, които победиха съперника с 2:0.

“Опитах се да изглеждам спокоен на пресконференцията преди мача, но все пак бях малко притеснен, тъй като не е лесно да изиграеш толкова важен мач след едва три седмици тренировки. Въпреки това, доказахме, че сме готови чрез нашия котрол върху мача. Притеснявах се не за качеството на състава, а за физическото ни състояние на този етап.
Мисля, че представянето ни беше изцяло позитивно, но все още трябва да се подобряваме, защото следващите ни опоненти ще са по-трудни. Ние сме Милан и трябва да поддържаме възможно най-високо ниво, както и да играем за победа. Точно това ще правим. Златан Ибрахимович? Той е толкова интелигентен и знае къде трябва да се позиционира. В началото на мача се връщаше прекалено назад, така че го пратихме да играе още по-напред. Златан е шампион”, заяви Пиоли след мача.

Още от Футбол свят

Виж всички