Магуайър ще обжалва, Манчестър Юнайтед го подкрепи

Магуайър ще обжалва, Манчестър Юнайтед го подкрепи

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър мигновено излезе с официално изявление след новината, че гръцкият съд го е намерил за виновен и му е определил условна присъда от 21 месеца и 10 дни.

Признаха Магуайър за виновен, ясна е и присъдата!
Признаха Магуайър за виновен, ясна е и присъдата!

“След изслушването инструктирах адвокатите си да информират незабавно съдебните власти, че ще обжалваме присъдата. Оставам силен и уверен в невинността ни в този случай - всъщност аз, семейството и приятелите ми сме жертвите”, споделя Магуайър. 

От Манчестър Юнайтед също побързаха да реагират с комюнике.


“Манчестър Юнайтед разбра присъдата на гръцкия съд днес. Хари Магуайър пледира невинност по всички обвинения и продължава силно да брани невинността си. Трябва да се отбележи, че обвинението и предоставените доказателства бяха на разположение в късните часове на деня преди делото, което остави на защитата много малко време да ги прегледа и да се подготви. Впоследствие искането за отлагане бе отхвърлено. На тази база, както и при положение че има сериозно количество доказателства в защита на футболиста, адвокатите на Магуайър ще обжалват присъдата, за да се стигне до пълно и честно изслушване на по-късна дата”, пише в съобщението на Юнайтед.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички