Магуайър вече се прибрал в Англия, има нова версия за сбиването

Магуайър вече се прибрал в Англия, има нова версия за сбиването

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър вече се е прибрал в Англия. Според "Мирър" това е станало вчера с частен самолет, макар че няма никакви индикации, че играчът се намира в имението си в Шефилд, в което по принцип живее.

Утре е следващото изслушване по делото, но английският национал не е необходимо да присъства в Сирос и ще бъде представляван от своя адвокат. Според "Мирър" дори да бъде признат за виновен и осъден, Магуайър може да плаща ежедневна сума, в която да избегне затвора. Тази схема е въведена от гръцките власти за облекчаване на пренаселеността на местните затвори. Магуайър отхвърли всички обвинения, които му бяха повдигнати.

Междувременно "Сън" излезе с друга версия за събитията, които са породили скандала в петък. До момента се твърдеше, че друга компания от британски граждани е провокирала Магуайър и неговите приятели, вследствие на което се е стигнало до сбиването. Според таблоида обаче става дума за група от албанци. Единият, който очевидци твърдят, че е има вид на гангстер, е започнал да говори със сестрата на бранителя  - Дейзи. След като тя го е отблъснала, е била намушкана в ръката с остра метална сламка. Твърди се, че дори тя е загубила създание, виждайки рукнала кръв. Това е породило конфликта. Впоследствие Магуйър е влязъл в спор и с цивилни полицаи и така се е озовал в ареста. Изданието твърди, че английският национал може да се размине с условна присъда.Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички