Петричев: Реформата на всички нива в Лудогорец продължава с пълна пара

Петричев: Реформата на всички нива в Лудогорец продължава с пълна пара

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира предстоящия мач на "орлите" в Шампионска лига срещу Будучност. Двубоят е утре от 21:00 часа в Подгорица.

Петричев бе категоричен, че стартирането на всеки сезон е трудно, още повече във времена на пандемия от коронавирус. Той обаче е оптимист, че футболистите на Павел Върба ще се завърнат с успех у нас.
"Всяко начало е трудно. Никога не сме провеждали подготовка по този начин. Доста проблеми ни се струпаха на главата, но вярвам в силите на треньорския щаб и футболистите и ще се завърнем с победа. Имаме високи цели и трябва да ги постигаме. Прекалено рано е да кажем дали Лудогорец напипва своя ритъм. Все още не сме достигнали нивото, което феновете искат да виждат. В отбора се случват доста процеси. Отсъстват важни футболисти, за сметка на това има много нови момчета. Това е труден период, но той беше неизбежен. Реформата на всички нива в Лудогорец продължава с пълна пара. Не може да става въпрос за подценяване срещу Будуност. Те са отбор с традиции в евротурнирите. Очаква ни корав съперник, който е готов на всичко. Играе се един мач и в него всичко може да се случи. Оптимист съм, че момчетата са концентрирани и готови за битка", обясни той преди заминаването за Черна гора.

Още от БГ Футбол

Виж всички