Елвис Ману: Лудогорец е стъпка напред за мен (видео)

Елвис Ману: Лудогорец е стъпка напред за мен (видео)

Българският шампион Лудогорец представи поредното си ново попълнение - Елвис Ману. Нидерландецът става четвъртият нов играч в селекцията на Павел Върба през лятото.

27-годишният Ману играе като крило и има богат опит по европейските терени с екипите на Фейенорд, Брайтън и Хърдърсфийлд.

Той сподели, че идването му тук е стъпка напред в неговата кариера, като може само да се подобрява. 

"Казвам се Елвис Ману, атакуващ играч съм, играя като ляво крило. Играл съм във Фейенорд, в Англия, за последно бях в Китай. Сега ми се дава възможност да играя в Европа и се надявам да достигна отново това ниво, с което да помогна на Лудогорец".
"Както казахме, Джоди Лукоки е много добър мой пирятел. Ние поддържаме добър контакт. Знам, че всяка година играят в Европа, играли са и са побеждавали големи отбори. Идването ми тук е стъпка напред в кариерата, с която мога само да подобря всичко в представянето си".
"Като атакуващ играч най-важното е да вкарвам и да давам асистенции. Надявам се със скростта и качествата си да покажа това, което се очаква от мен".
"Знам, че Лудогорец е отбор, който доминира в мачовете си. Познавам няколоко играчи, сред тях е Стефан Баджи. За мен той е много добър дефанзивен халф. Знам за качествата на Клаудиу Кешерю, който е вкарал над 100 гола за Лудогорец. Надявам се да заформим добър тандем, особено в атака. Както казах, надявам се с моите качества да помогна на отбора", заяви Ману.
Снимки: Ludogorets.com

Още от БГ Футбол

Виж всички